OVER ONZE LENZEN

Optiview heeft verschillende type maand- en daglenzen in het assortiment. Onze lenzen zijn heel toegankelijk en kunnen door vrijwel iedereen gedragen worden, ongeacht je leeftijd. Bovendien geven onze contactlenzen je een natuurlijke uitstraling en allround geweldig zicht. Wees gerust! Je hebt snel onder de knie hoe je contactlenzen gebruikt en draagt. Je ogen zullen heel even moeten wennen, maar daarna voel je ze niet meer.

Wat moet je weten over onze lenzen?

Bij Optiview zijn we constant op zoek naar de beste technologieën op het gebied van contactlenzen, zodat we onze klanten het beste assortiment contactlenzen kunnen bieden. Een assortiment dat voldoet aan al hun zichtbehoeften. We bieden de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Hoe doe je lenzen in en uit?

Lenzen indoen kan een beetje tegennatuurlijk voelen. Waarom? De eerste reactie wanneer er iets dicht bij je oog komt, is je oog dichtknijpen. Sommige mensen vinden het in het begin daarom even spannend, maar bedenk dat iedereen lenzen indoen en uitdoen kan leren!

Hoe verzorg je lenzen?

Als je daglenzen hebt, gooi je deze weg bij het plastic afval. Als je maandlenzen hebt, dan is het belangrijk dat je deze schoonmaakt en desinfecteert. Zo voorkom je onnodige problemen met je ogen. Het duurt slechts een paar minuten om herbruikbare lenzen schoon te maken.